Lindström Group: Autodílny: staňte se členy EKO klubu

23. března 2020 | Lindström Group
Autor: Zuzana Martincová, tel: 737 269 794
U spotřebitelů prokazatelně roste zájem o ekologické zboží a služby. Nejnovější průzkumy se shodují, že až polovina Čechů preferuje značky, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Témata udržitelnosti mění svět byznysu, a moderní autoservisy nejsou výjimkou.

Myslete na budoucnost a držte krok s konkurencí i vy díky službě pronájmu průmyslových čistících utěrek, která šetří životní prostředí, vaše peníze a čas.

Firma Lindström vám bude pravidelně dodávat čisté utěrky až na pracoviště, ekologicky je čistit a udržovat. Vy tak nemusíte řešit jejich nákup, údržbu, skladování ani ekologickou likvidaci. Průmyslové utěrky Lindström navíc poskytují oproti běžným utěrkám až 6x vyšší savost a až 88 % z nich je recyklováno.

Firma Lindström založila pro své klienty EKO klub. Díky členství získáte osvědčení „EKO provozovna“, které vám přitáhne nové zákazníky, a řadu dalších výhod. Jestli váháte, zda je služba pro vás vhodná, .

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.