Věra Soukupová "> Být ženou – soužít s přírodou? - Ekolist.cz

Rosa o.p.s. České Budějovice: Být ženou – soužít s přírodou?

29. října 2007 | Rosa o.p.s. České Budějovice
Autor: Věra Soukupová, tel: 387 432 030
Na konci října vydala českobudějovická Rosa leták k tabuizovanému tématu dámských hygienických potřeb. V letáku, jehož úvodní stránka nese slova „přísně tajné a důvěrné“, se dočtete o ženském světě intimity, o propojení ekologie, zdraví a financí v souvislosti s dámskými hygienickými potřebami – šetrnými k ženě i k přírodě.

Ekoporadna popisuje jednotlivé typy a druhy alternativ ke klasickým vložkám a tampónům: menstruační pohárky, tampóny z mořské houby, pratelné vložky či dámské potřeby z biodegradabilního materiálu je dostupné i na českém trhu. Dozvíte se i jak se chovat šetrně a proč se „vracet“ např. k praní. Nový leták Šetrné k ženě – šetrné přírodě je doplněn grafickými perokresbami.

Propagace a osvěta je úzce spjata s tématem opravdových plen, jemuž se Rosa dlouhodobě věnuje. Letáky zdarma distribuuje a poradenství zajišťuje Společnost Rosa o.p.s. – rosa@rosacb.cz. Více se můžete dozvědět na www.rosacb.cz/ekoditě (v oddílu určeno ženám), kde naleznete i kontakty, kde si lze zboží prohlédnout ev. zakoupit.
Věra Soukupová, tel: 387 432 030