Vojtěch Kotecký "> Bývalý ředitel Hnutí DUHA předsedou Zelených - Ekolist.cz

Hnutí DUHA: Bývalý ředitel Hnutí DUHA předsedou Zelených

5. dubna 2003 | Hnutí DUHA
Autor: Vojtěch Kotecký, tel: 604-202470
Hnutí DUHA gratulovalo svému bývalému řediteli Janu Beránkovi ke zvolení předsedou Strany zelených. Zároveň přivítalo její priority, které kladou důraz na řešení ekologických problémů, globální odpovědnost české společnosti a rozvoj demokracie.

Vojtěch Kotecký z Hnutí DUHA řekl:

"Budeme Straně zelených vstřícným partnerem, zároveň však nesmlouvavým kritikem. Že její nový předseda přišel právě z Hnutí DUHA, je o důvod více, abychom na ni byli zvláště přísní. Stranu, která mezi své priority zařadí snižování znečištění, zájem o osud třetího světa či podporu občanského života, domácí politická scéna potřebuje jako sůl. Pokud splní svůj záměr a stane se vážným soupeřem parlamentním stranám, znamená to pro ně vyloženě hozenou rukavici."

Kontakt:
Vojtěch Kotecký, telefon: 604-202470,