bela.jaskova@accpr.cz: Čeští zemědělci se již brzy začnou setkávat s novou značkou Corteva Agriscience

20. června 2018 | bela.jaskova@accpr.cz
Autor: Běla Jašková
Americkou agrochemickou společnost DowDuPont (založenou v roce 1897), která již působí také na českém trhu, totiž čekají změny. Zemědělská divize této společnosti oznámila, že bude přeměněna v samostatnou značku Corteva Agriscience. Ta vznikne odštěpením, které vstoupí v platnost 1. června 2019. Corteva v sobě kombinuje základy ze slov „srdce“ a „příroda“.
Značka se stane globálním lídrem v produktech a službách pro zemědělství ve více než 130 zemích. Zkombinuje schopnosti výzkumu a vývoje na světové úrovni a přinese zemědělské inovace a nové slibné technologie. Firma tak v budoucnu pomůže zemědělcům pěstovat ještě lepší a odolnější plodiny ve větším množství s nižšími nároky na přírodní zdroje.
Běla Jašková tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Setkání s přírodou

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.