Katherini Koláčková "> Cyklistický peloton zítra finišuje - Ekolist.cz

Moravskoslezský kraj: Cyklistický peloton zítra finišuje

Závěrečným úsekem z Hradce nad Ostravicí do Klimkovic a následně do Ostravy se zítra uzavře šestidenní akce Krásný region 2004 aneb na kole Severní Moravou a Slezskem. Peloton cyklistů se odpoledne setká s pelotonem celonárodní akce Krásná země 2004 v Klimkovicích, odkud budou společně pokračovat do Ostravy na výstaviště Černá louka. V pátek 16. července 2004 se oba pelotony vydají na Hrčavu.

„Zítřejší etapa je dlouhá 32 kilometrů, až do Ostravy 42 kilometrů. Celou ji pojedeme na kolech, přes Branku u Opavy, Raduň, Pustou Polom, Kyjovice, Zbyslavice až do Klimkovic,“ uvedl Vladimír Vavrečka, ředitel pořádající agentury. V Klimkovicích se okolo 13. hodiny sjedou pelotony krajského Krásného regionu a národní Krásné země. V Sanatoriích v Klimkovicích je pro účastníky připraven zajímavý program navazující na 10. výročí vzniku lázeňského centra. Bude tady také vylosován výherce dvoudenního relaxačního pobytu pro dvě osoby v Sanatoriích Klimkovice. Do soutěže se během šestidenní akce mohl zapojit každý, kdo vyplnil anketní lístek a aktivně se zapojil alespoň do jedné cyklistické etapy.

TISKOVÁ KONFERENCE
Tisková konference „Přínos domácí turistiky pro region a projekty Krásná země a Krásný region jako její marketingová podpora“ proběhne ve 14:30 hodin v Sanatoriích Klimkovice za přítomnosti zástupců obou akcí. Své dotazy můžete položit i při dojezdu obou pelotonů na Černou louku, který je plánován mezi 17. a 18. hodinou. SRDEČNĚ ZVEME!

Podrobné informace můžete získat:
* na webových adresách http://www.enterpriseplc.cz/cz/novinky.php
* Během pelotonu bude novinářům k dispozici kontaktní osoba na telefonním čísle 603 864 420 (funkční od 10.7. do 16.7.)
* ve společnosti Enterprise plc, s. r. o., Vladimír Vavrečka, 595 228 190 – 191, 603 868 544, vladimir.vavrecka@enterpriseplc.cz, www.enterpriseplc.cz