Mgr. Dalibor Zachoval "> Do Pouzdřan na step i na vernisáž - Ekolist.cz

Veronica: Do Pouzdřan na step i na vernisáž

15. dubna 2003 | Veronica
Autor: Mgr. Dalibor Zachoval, tel: 542 422 756
V sobotu 19. dubna bude Veronica již tradičně slavit Den Země v Pouzdřanech. Zájemci o vycházku na Pouzdřanskou step, která je od roku 1956 chráněna jako národní přírodní rezervaci, se sejdou v 9,30 h. u vlakového nádraží v Pouzdřanech. Právě rozkvetlou step (např. kosatec nízký či hlaváček jarní) budou pomáhat návštěvníkům objevovat zkušení odborníci.

Na přírodovědnou vycházku naváže vernisáž výstavy "Něco z Křížovnické školy" Jana Steklíka, Annegret Heinl a Karla Nepraše. Začátek je naplánován na 13,30 h. v renesančním domě u Klimešů (Pouzdřany 115).

K poslechu zahraje cimbálová muzika Veronica. Je připraveno bohaté občerstvení, v případě pěkného počasí i drobný výtvarný program pro děti.

Srdečně zveme!
Mgr. Dalibor Zachoval – Šéfredaktor časopis Veronica