Pavla Vymyslická "> Jak udržitelně restartovat Česko? Druhý ročník konference Bold Future ukáže nezbytné kroky - Ekolist.cz

expertní skupina Frank Bold: Jak udržitelně restartovat Česko? Druhý ročník konference Bold Future ukáže nezbytné kroky

27. května 2024 | expertní skupina Frank Bold
Autor: Pavla Vymyslická, tel: +420 734 440 603
„Na prvním ročníku Bold Future jsme se ptali, jak může být udržitelnost cestou pro efektivnější správu a byznys. Teď je na čase zjistit, jaké kroky podniknout, abychom restartovali Česko udržitelně, inspirovali se celosvětovými trendy a dokázali odvrátit hrozby a využít největší příležitosti pro Česko a Evropu,” přibližuje Pavel Franc, CEO expertní skupiny Frank Bold.

Hlavní část konference letos nabídne více než čtyřem stovkám účastníků inspirativní prezentace a panelové diskuze nejméně dvaceti osobností z klíčových firem, organizací i veřejné správy. Mezi řečníky budou vrcholní političtí představitelé jako ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš, náměstek pro územní rozvoj hlavního města Prahy Petr Hlaváček nebo předseda stínové vlády hnutí ANO Karel Havlíček. Stejně tak se zúčastní inspirativní zástupci byznysu od investorky Silke Horákové z nakladatelství Albatros a Tillia Ventures, přes ředitele Solární asociace Jana Krčmáře až po Michala Kaderu, ředitele pro vnější vztahy ve Škoda ČR.

Na hlavní program navážou tři paralelní expertní bloky hlouběji zaměřené na konkrétní témata z vybraných oblastí. První z nich je ESG reporting, povinné vykazování udržitelnosti firem a sledování dodavatelských řetězců, které bude mít zásadní dopady na financování firem i efektivitu jejich podnikání. Další oblastí je obnovitelná energetika spojená s příležitostmi nové legislativy a zásadními výzvami v bezpečnosti celé Evropy. Třetí sekcí je real estate a podpora udržitelného rozvoje měst a obcí ve spolupráci s developery. Na specializovaných workshopech a mastermind setkáních budou odborníci i zástupci firem a samospráv přímo z praxe sdílet aktuální know-how, které je klíčové pro budoucnost Česka.

Kompletní program a bližší informace najdete na www.boldfuture.cz. Prodej early bird vstupenek odstartoval 22. 5. 2024 a potrvá do začátku září nebo do vyprodání limitovaného počtu zvýhodněných lístků.

Druhý ročník konference Bold Future 2024 o udržitelné budoucnosti Česka pořádá expertní skupina Frank Bold. Mezi spolupracujícími organizacemi jsou Velvyslanectví USA v Praze, Evropská komise, Národní síť Zdravých měst, Unie komunitní energetiky, organizace Změna k lepšímu, státní agentura Czechinvest, regionální rozvojová agentura MSID, Ministerstvo pro místní rozvoj či Ministerstvo životního prostředí. Akci podporují společnosti Škoda Auto, Tilia Impact Ventures, tiskárny Severotisk a Svoboda Press, které jsou součástí koncernu EDS group, a další.
Pavla Vymyslická, tel: 420 734 440 603