Emil Sedlařík "> Leo Express představil nové podzimní palubní menu. Zlevnil v průměru o 7 % - Ekolist.cz
https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/tiskove-zpravy/leo-express-predstavil-nove-podzimni-palubni-menu.zlevnil-v-prumeru-o-7
reklama
reklama
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Tiskové zprávy

Leo Express: Leo Express představil nové podzimní palubní menu. Zlevnil v průměru o 7 %

2. října 2024 | Leo Express
Autor: Emil Sedlařík, tel: 773 740 512
Leo Express po třech měsících opět představuje nové palubní menu. S příchodem podzimu přináší nové chutě a jídla, která zahřejí v chladnějších dnech. Nová nabídka se zaměřuje na sezónní suroviny a jednotlivé produkty jsou v průměru o 7 % levnější. Minulé palubní menu se stalo nejúspěšnějším v historii Leo Express s 2528 prodanými produkty denně. Meziročně se jedná o 13% nárůst, u hlavních jídel dokonce o 24 %.

„S podzimním menu jsme chtěli našim zákazníkům nabídnout pokrmy, které je zahřejí a připomenou jim chutě, které jsou s tímto obdobím spojené. Přidali jsme několik novinek, které jsou inspirované domácí i světovou kuchyní. V nabídce je například kulajda nebo dýňová polévka, která je navíc veganská. Pro ty, kteří si na své cestě rádi dají sklenku vína nebo prosecca, jsme nově do nabídky zařadili chutné oříšky. Jak ve slané, tak ve sladké variantě. Díky velké popularitě gelata jsme se jej naším zákazníkům rozhodli nabízet i v podzimním menu, a to opět ve třech příchutích,“ říká Petr Vrabec, catering specialist Leo Express.

Leo Express se neustále snaží přizpůsobovat nabídku podle preferencí a zpětné vazby svých zákazníků a také reaguje na aktuální trendy. Proto mění své palubní menu každé tři měsíce.

„Naše podzimní menu reflektuje aktuální sezónu, kdy si lidé přejí něco teplého a chutného, co jim dodá energii během cesty. Zákazníci mohou očekávat kvalitní a čerstvé jídlo, díky kterému si jízdu naším vlakem užijí na 100 %,“ dodává Petr Vrabec.


Výběr novinek v podzimním palubním menu Leo Express

Svačiny: Cestující si nyní mohou pochutnat na nových chutných svačinách, jako je Bruselská bageta s kuřecím masem, nivou a barbecue dresinkem, slaný croissant s vajíčkem a salátem nebo kuřecí gyoza knedlíčky s černou rýží a edamame. V nabídce zůstávají i osvědčené klasiky jako club sandwich nebo pizzata ve dvou variantách.

Polévky: Podzimní menu nabízí dvě polévky ideální pro chladnější dny. Cestující mohou zvolit tradiční českou kulajdu s voňavými houbami a čerstvým koprem nebo veganskou dýňovou polévku s kokosovým mlékem.

Hlavní jídla: Mezi hlavními jídly najdou cestující italské Lasagne Bolognese, holandský řízek se šťouchanými brambory nebo osvědčené asijské pokrmy jako smaženou rýži s kuřecím masem a sushi set.

Dezerty: Dezerty byly navrženy s ohledem na podzimní suroviny. V nabídce je jablečný koláč s mandlovým krémem, skořicový šnek, panna cotta s lesním ovocem, medovník a hruškový cheesecake s karamelem. V nabídce zůstávají také zmrzliny, které nyní doplňuje novinka – příchuť belgické čokolády.
Emil Sedlařík, tel: 773 740 512
Tento článek patří do kategorie |

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama


Pražská EVVOluce

 
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist