DKoalice: Na Den Země jsme uklidili pod vlakovým nádražím

23. dubna 2018 | DKoalice
V našem městě se už z veřejných úklidů stává tradice. Péče o prostor, kde žijeme, totiž není nikdy dost. A tak jsme se na dubnový Den Země připojili s úklidem zatáčky pod vlakovým nádražím i my. Celkem 13 dobrovolníků naplnilo velkoobjemový kontejner tunou bioodpadu a 15 pytlů odpadků (40 kg skla a půl tuny smíšeného komunálního odpadu). Očistili jsme krajnici silnice od vlakového nádraží k zatáčce, kterou užívají i chodci. Odměnou nám bylo nejen zasloužené občerstvení, ale hlavně to, že máme ve Dvoře zase o kus čistěji, pěkněji a bezpěčněji. Budeme v tom pokračovat, přidejte se! Organizátorem Uklízíme na Den Země byla DKoalice s podporou místních organizací TOP 09, KDU-ČSL a Zelených, s materiální podporou Ukliďme Česko a Technických služeb města a finanční podporou think-tanku TOPAZ.

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Setkání s přírodou

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.