Katherini Koláčková "> Od soboty budou v Beskydech jezdit skibusy - Ekolist.cz

Moravskoslezský kraj: Od soboty budou v Beskydech jezdit skibusy

Na dvou trasách – z Ostravy do Velkých Karlovic a z Nového Jičína do Bílé – zahájí v sobotu 25. prosince 2004 svůj provoz skibusy, které spojí významná lyžařská střediska v Beskydech. Tuto službu pro lyžaře připravil dopravce Connex Morava a.s. ve spolupráci s Destinačním managementem Moravsko-Slezským o.p.s. za finančního přispění Moravskoslezského kraje.

„Skibusy budou v provozu denně až do konce března. Lyžařům umožní hromadnou dopravu do areálů Ski Vítkovice Bílá, Skialpin Pustevny, Ski areál Razula, Ski Mezivodí, Malenovice a na Třeštíku,“ řekla Monika Konvičná z Destinačního managemuntu Moravsko-Slezského s tím, že všechny jmenované areály disponují upravenými sjezdovými tratěmi a umělým zasněžováním. Na své si přijdou i milovníci běžek, na které čekají kilometry upravených tras.

Skibusy:
Ostrava – Frýdek-Místek – Frýdlant nad Ostravicí – Malenovice – Ostravice – Bílá – Velké Karlovice
Nový Jičín – Frenštát pod Radhoštěm – Trojanovice, Ráztoka – Ostravice – Staré Hamry – Bílá

Bližší informace:
Monika Konvičná, Destinační management Moravsko-Slezský o. p. s., člen skupiny Enterprise plc
Michálkovická 1810 / 181, 710 00 Ostrava – Slezská Ostrava
tel.: 595 228 192-3, mobil: +420 603 229 065, fax: 595 228 190