Kateřina Kociánová "> PEREME (se) KAŽDÝ DEN ...aneb šetrné praní a ohleduplná kosmetika - Ekolist.cz

Zelený kruh: PEREME (se) KAŽDÝ DEN ...aneb šetrné praní a ohleduplná kosmetika

21. května 2003 | Zelený kruh
Autor: Kateřina Kociánová, tel: 222 51 83 52
Zelený kruh uvádí komponovaný pořad PEREME (se) KAŽDÝ DEN ...aneb šetrné praní a ohleduplná kosmetika. Ve středu 28.5. od 18,30 si nenechte ujít příležitost “poprat se” v Čítárně UNIJAZZu, Jindřišská 5 (4.patro)!

Kromě toho zažijete nečekané!
- nejdřív uvidíte dokumentární film: PERSIL – nevinné praní?!
- po skončení promítání se setkáte s hosty besedy – se zástupci ekologických organizací (např. ROSA, ARNIKA, Společnost pro zvířata), výrobců kosmetiky, pracích prášků
- následovat bude diskuse na téma, co znamená ekologicky prát, a něco více se dozvíte také o kosmetice
- po skončení besedy vám pro radost i zamyšlení zahraje a zazpívá Kristýna Skalická

Pořad je vhodný i pro muže!!! Těšíme se na vás!

Pereme nebo pereme se každý den? Nejen naše oblečení je špinavé. Dočista do čista chceme vyhladit i naše vrásky a tváře. Jen abychom neustrnuli v potměšilém úsměvu a neztuhly nám rysy nad tou krásou okolo. Umíme vůbec prát (se)? A co víme o kosmetice? A o čistících prostředcích? Bojíte se bakterií? A jak si správně vybrat nový spotřebič? Jsou v obchodech k dispozici bezfosfátové a kompaktní prací prášky?

Na tyto i další otázky najdete odpovědi nejen v Infolistu Ekolinky, který můžete získat na besedě – viz pozvánka výše, ale také přímo u nás na Zeleném kruhu a na telefonní Ekolince 222 51 83 52.

Více informací o tématu i o aktivitách Ekolinky poskytne
Kateřina Kociánová, tel. 222 51 83 52 nebo e-mail: katka.kocianova@ecn.cz