Královéhradecký kraj: Pojeďte s námi vlakem „Humprecht“ během prázdnin do Českého ráje

19. června 2018 | Královéhradecký kraj
„Ve spolupráci s dopravcem jsme připravili nový spěšný vlak „Humprecht“, který každou sobotu od 16. června až do 29. září propojí Hradec Králové, Hořice, Jičín a Sobotku. V Hradci Králové jsou zajištěny přípoje z dalších směrů, takže každý se může vydat na výlet do Českého ráje,“ říká první náměstek hejtmana Martin Červíček odpovědný za oblast dopravy.

První jízdu si vyzkoušelo asi padesát cestujících včetně zaměstnanců odboru dopravy krajského úřadu a jízdu Humprechtem si všichni užívali.

Díky tomuto spoji můžete navštívit Prachovské skály, Jinolické rybníky, zříceninu hradu Trosky, hrad Kost nebo zámek Humprecht, který novému výletnímu vlaku propůjčil své jméno. Vlaky jedou v uvedeném období o sobotách a také ve svátky 5. a 6. července a 28. září.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.