Pirátská strana: Předseda Pirátů Bartoš podpořil akci za udržitelný rozvoj na planetě

15. prosince 2017 | Pirátská strana
Předseda Pirátů Ivan Bartoš se ve čtvrtek i se svou harmonikou zúčastnil akce s názvem Udržitelný svět pro každého, kterou organizovalo Česko proti chudobě. Akce se konala v Praze na Palackého náměstí. Cílem setkání bylo informovat o možnostech a cestách k zajištění udržitelného rozvoje pro všechny lidi na planetě.

„Kdekomu se může zdát, že věnovat čas i takto mediálně neexponovaným aktivitám, nedává smysl. Já jsem však opačného názoru. Na témata trvale udržitelného rozvoje, solidarity k potřebným, rovnosti lidí a boje proti chudobě je třeba upozorňovat neustále,“ uvedl předseda Pirátů Ivan Bartoš.

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.