Tiskové zprávy
Biofarma Sasov: Připravujeme pilotní závoz na Liberecko 26.6.2014
10. června 2014 | Biofarma Sasov
Vážení přátelé, chtěli bychom vyzkoušet první závoz našich produktů i na Liberecko. Za nápady i pomoc děkujema panu Drápalovi, který se na nás obrátil, zda bychom nezajistili dostupnost našich výrobků i ve Vašem kraji.
Pojedeme ve čtvrtek 26. června (uzávěrka pro objednávky je 19.6. do 12 hod.) po trase z Prahy: Jablonec nad Nisou - Liberec - Turnov - Mladá Boleslav - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Jelikož se jedná o první zkušební závoz, bude nyní poprvé ve večerních hodinách (viz. níže).
Naši Biofarmu Sasov najdete u Jihlavy v čistém prostředí Kraje Vysočina. Hospodaříme v ekologickém režimu, čuníky chováme ve venkovních chovech a skot masných plemen pastevně. Specializujeme se na vepřové maso a hovězí necháváme náležitě vyzrávat ve speciálních chladicích boxech i několik týdnů. Přímo na farmě máme vlastní malá jatka v bio standardu a také bio masnou výrobnu, která vznikla ve spolupráci s našimi zákazníky jako projekt komunitou podporovaného zemědělství. Jsme jediní v ČR, kdo vyrábí biouzeniny bez Éček. V našich masných výrobcích nenajdete žádné náhražky, pouze kvalitní suroviny, bio koření a mořskou sůl. Jsou také bezlepkové. Maso i výrobky jsou balené vakuově, sezonně máme k dispozici i bio brambory a další produkty. Za Kančí biolovečák jsme získali cenu Česká biopotravina roku 2010. Lovečák je také, spolu se Sasovskou klobásou, držitelem certifikátu CEFF - potraviny bez chemie. Klobása získala rovněž ocenění Regionální potravina Vysočiny 2013. Maso i masné výrobky jsou zároveň nositeli značky Vysočina - regionální produkt..
Pokud Vás naše nabídka zaujala, prosíme Vás, abyste se zaregistrovali na našem eshopu http://e-shop.biofarma.cz/cz/registrace , abychom pro tento pilotní závoz získali přehled, kolik by asi bylo na Liberecku zájemců. Současně Vás pak budeme moci upozornit, pokud se uskuteční další závoz. To bude záviset především na poptávce. Proto prosíme o přeposlání tohoto emailu i všem Vašim přátelům a známým, kteří by mohli mít o naše produkty zájem.
- Všechny objednávky se dělají přes e-shop http://e-shop.biofarma.cz , kde najdete kompletní nabídku. Ceny jsou již včetně DPH. (Trvanlivost vakuovaného masa je většinou u vepřového 14 dní a u hovězího 21 dní od balení.)
- Uzávěrka pro objednávky je do čtvrtka 19. června do 12 hodin - týden před závozem. Lépe je však objednávat dříve (od 16.6. bude vypsána aktuální nabídka) - sortiment se pak postupně směrem k uzávěrce vyprodává.
- Ideální je vyzvednutí na svozných místech v Jablonci n.N. od 18:30 do 19:00 (parkoviště u vlakového nádraží) a v Liberci od 19:30 do 20:00 (na Štefánikově náměstí 1135/9). Pro jistotu telefon na našeho řidiče - Jiří Pojer 725 392 165.
- Objednávky nad 1.250 Kč můžeme zavézt i na adresu dle časových možností. Dopravné činí 5 Kč/kg zboží při výdeji na svozných místech. Při závozu na adresu činí 5 Kč/kg zboží, minimálně však 150,- Kč. (Dopravné nemáme započtené v ceně produktů.)
- Zde podrobné info "Jak nakupovat" http://e-shop.biofarma.cz/czO/jak-nakupovat
V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Děkujeme a těšíme se na spolupráci!
Pojedeme ve čtvrtek 26. června (uzávěrka pro objednávky je 19.6. do 12 hod.) po trase z Prahy: Jablonec nad Nisou - Liberec - Turnov - Mladá Boleslav - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Jelikož se jedná o první zkušební závoz, bude nyní poprvé ve večerních hodinách (viz. níže).
Naši Biofarmu Sasov najdete u Jihlavy v čistém prostředí Kraje Vysočina. Hospodaříme v ekologickém režimu, čuníky chováme ve venkovních chovech a skot masných plemen pastevně. Specializujeme se na vepřové maso a hovězí necháváme náležitě vyzrávat ve speciálních chladicích boxech i několik týdnů. Přímo na farmě máme vlastní malá jatka v bio standardu a také bio masnou výrobnu, která vznikla ve spolupráci s našimi zákazníky jako projekt komunitou podporovaného zemědělství. Jsme jediní v ČR, kdo vyrábí biouzeniny bez Éček. V našich masných výrobcích nenajdete žádné náhražky, pouze kvalitní suroviny, bio koření a mořskou sůl. Jsou také bezlepkové. Maso i výrobky jsou balené vakuově, sezonně máme k dispozici i bio brambory a další produkty. Za Kančí biolovečák jsme získali cenu Česká biopotravina roku 2010. Lovečák je také, spolu se Sasovskou klobásou, držitelem certifikátu CEFF - potraviny bez chemie. Klobása získala rovněž ocenění Regionální potravina Vysočiny 2013. Maso i masné výrobky jsou zároveň nositeli značky Vysočina - regionální produkt..
Pokud Vás naše nabídka zaujala, prosíme Vás, abyste se zaregistrovali na našem eshopu http://e-shop.biofarma.cz/cz/registrace , abychom pro tento pilotní závoz získali přehled, kolik by asi bylo na Liberecku zájemců. Současně Vás pak budeme moci upozornit, pokud se uskuteční další závoz. To bude záviset především na poptávce. Proto prosíme o přeposlání tohoto emailu i všem Vašim přátelům a známým, kteří by mohli mít o naše produkty zájem.
- Všechny objednávky se dělají přes e-shop http://e-shop.biofarma.cz , kde najdete kompletní nabídku. Ceny jsou již včetně DPH. (Trvanlivost vakuovaného masa je většinou u vepřového 14 dní a u hovězího 21 dní od balení.)
- Uzávěrka pro objednávky je do čtvrtka 19. června do 12 hodin - týden před závozem. Lépe je však objednávat dříve (od 16.6. bude vypsána aktuální nabídka) - sortiment se pak postupně směrem k uzávěrce vyprodává.
- Ideální je vyzvednutí na svozných místech v Jablonci n.N. od 18:30 do 19:00 (parkoviště u vlakového nádraží) a v Liberci od 19:30 do 20:00 (na Štefánikově náměstí 1135/9). Pro jistotu telefon na našeho řidiče - Jiří Pojer 725 392 165.
- Objednávky nad 1.250 Kč můžeme zavézt i na adresu dle časových možností. Dopravné činí 5 Kč/kg zboží při výdeji na svozných místech. Při závozu na adresu činí 5 Kč/kg zboží, minimálně však 150,- Kč. (Dopravné nemáme započtené v ceně produktů.)
- Zde podrobné info "Jak nakupovat" http://e-shop.biofarma.cz/czO/jak-nakupovat
V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Děkujeme a těšíme se na spolupráci!
Tento článek patří do kategorie |
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk