Trivia Group s.r.o.: Prodejny soutěží o titul Pet shop roku 2019

8. března 2019 | Trivia Group s.r.o.
Autor: Marcela Vaškovicová, tel: 739665826

Do soutěže o nejlepší Pet shop roku 2019 se přihlásilo 36 různorodých malých prodejen s chovatelskými potřebami. Zastoupeny jsou prakticky všechny regiony. Během následujících 14 dnů objede čtyřčlenná porota celou republiku a prodejny na místě posoudí a ohodnotí. Vítězné prodejny budou slavnostně vyhlášeny na akci Friends of Pets, která se bude konat 3. dubna 2019 v KC City v Praze.
Marcela Vaškovicová, tel: 739665826 tisknout poslat

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.