Svatopluk Bártík "> Referendový večerník do celého Brna - Ekolist.cz

Koalice Nádraží v centru: Referendový večerník do celého Brna

4. října 2004 | Koalice Nádraží v centru
Autor: Svatopluk Bártík, tel: 776 706 868
Jako jeden z významných počinů před referendem, vydává dnes občanská koalice Nádraží v centru zvláštní vydání Referendového večerníku. Dvojlist novinového formátu obsahuje užitečné informace o konání referenda, texty odborníků o variantách přestavby ŽUB s nádražím v poloze v centru a také názory na polohu nádraží od známých i neznámých Brňanů. Poslední stránku tvoří plakát, který je určen pro vyvěšení na viditelném místě.

Svatopluk Bartík, člen redakčního týmu k tomu řekl:

Ty občany Brna, ke kterým se doposud nedostaly informace o referendu oslovujeme Referendovým večerníkem. Zadní stranu ať vyvěsí jako plakát na viditelném místě, třeba do okna, do výlohu obchodu nebo na dveře domu. Nedisponujeme milionovými částkami od magistrátu, vydání Referendového večerníku jsme uhradili z grantu Nadace Partnerství a díky firmám, které poskytly pro tento účel slevy.

Tisková oprava: telefonní čísla uvedená str. 1 a 4 jsou chybná. Správná tel. čísla jsou: 542 173 091, 542 173 581.

Bližší informace:
Svatopluk Bartík, mediální koordinátor koalice Nádraží v centru, tel:
776 706 868, email: svatopluk.bartik@seznam.cz
Svatopluk Bártík, tel: 776 706 868