Tiskové zprávy
Biopekárna Zemanka: Rodinná Biopekárna Zemanka pořádá druhý ročník dne otevřených dveří
V sobotu 10. září v 9.00 hodin otevře Biopekárna Zemanka, český výrobce sladkých bio sušenek a slaných bio krekrů, veřejnosti již podruhé svou provozovnu v obci Oříkov u Sedlčan. Všem zájemcům o návštěvu rodinné biopekárny poskytnou manželé Zemanovi odborný výklad s prohlídkou provozu a možností upéct si vlastní bio sušenky či bio krekry podle originálních receptur Hanky Zemanové, autorky úspěšné Biokuchařky a BioAbecedáře.
Přijďte se sami přesvědčit o tom, jak se vyrábí vaše oblíbené sušenky a krekry ze surovin kontrolovaného ekologického zemědělství. Pracovníky pekárny uvidíte přímo při práci a můžete s nimi diskutovat a přesvědčit se tak o vysokém standardu kvality zdejší výroby. V rámci prohlídky si můžete upéct i vlastní balíček sušenek či krekrů a pochutnat si tak na vlastnoručně připravené bio svačince.
Součástí prohlídky bude také ochutnávka celého sortimentu biopekárny. Využijte jedinečné možnosti a ochutnejte mezi prvními právě uváděné bezlepkové pečivo ze sortimentu Biopekárny Zemanka. Hanka Zemanová vás seznámí s přípravou receptur těchto novinek. Ty se vyvíjí vždy tak, aby měly zejména výbornou chuť.
Stručné shrnutí programu:
jak se pečou bio sušenky a bio krekry - Jan a Hana Zemanovi
prohlídka provozovny
možná výroba vlastních bio sušenek či bio krekrů
představení novinek – bezlepková řada
ochutnávka kompletního sortimentu
17.00 hodin konec prohlídek
Tip na další výlet:
Ti z vás, kteří se po skončení prohlídky chtějí vydat po stopách okolních ekofarem, mají možnost navštívit rodinnou farmu St. Pierre v obci Zahrádka u Petrovic, která se zabývá chovem koz, výrobou a prodejem produktů z kozího a ovčího mléka.
Přijďte se sami přesvědčit o tom, jak se vyrábí vaše oblíbené sušenky a krekry ze surovin kontrolovaného ekologického zemědělství. Pracovníky pekárny uvidíte přímo při práci a můžete s nimi diskutovat a přesvědčit se tak o vysokém standardu kvality zdejší výroby. V rámci prohlídky si můžete upéct i vlastní balíček sušenek či krekrů a pochutnat si tak na vlastnoručně připravené bio svačince.
Součástí prohlídky bude také ochutnávka celého sortimentu biopekárny. Využijte jedinečné možnosti a ochutnejte mezi prvními právě uváděné bezlepkové pečivo ze sortimentu Biopekárny Zemanka. Hanka Zemanová vás seznámí s přípravou receptur těchto novinek. Ty se vyvíjí vždy tak, aby měly zejména výbornou chuť.
Stručné shrnutí programu:
jak se pečou bio sušenky a bio krekry - Jan a Hana Zemanovi
prohlídka provozovny
možná výroba vlastních bio sušenek či bio krekrů
představení novinek – bezlepková řada
ochutnávka kompletního sortimentu
17.00 hodin konec prohlídek
Tip na další výlet:
Ti z vás, kteří se po skončení prohlídky chtějí vydat po stopách okolních ekofarem, mají možnost navštívit rodinnou farmu St. Pierre v obci Zahrádka u Petrovic, která se zabývá chovem koz, výrobou a prodejem produktů z kozího a ovčího mléka.
Tento článek patří do kategorie |
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk