Jana Popovičová "> Slavnostní předávání prestižních titulů Ekoškola roku 2005 - Ekolist.cz

Sdružení Tereza: Slavnostní předávání prestižních titulů Ekoškola roku 2005

17. června 2005 | Sdružení Tereza
Autor: Jana Popovičová, tel: 603 852
Sdružení TEREZA vás srdečně zve dne 23. 6. 2005 od 10:30 do velké auly (místnost č. 1034) budovy Univerzity Karlovy v Praze - Jinonicích (U Kříže 8, Praha 5- viz přiložená mapka) na slavnostní předávání prestižních titulů
Ekoškola roku 2005. V letošním roce TEREZA udělí rekordních 38 titulů! Po skončení oficiální části, cca ve 12 hodin vám rádi poskytneme podrobné informace o projektu, včetně možnosti dotázat se na autentické zážitky, zkušenosti a názory samotných účastníků projektu - studentů a učitelů. Věříme, že vás tento projekt, který ojedinělým způsobem motivuje děti a učitele, aby se zamyslili nad přístupem své školy k životnímu prostředí a uskutečnili vlastní činnosti a projekty zaměřené na jeho ochranu či zlepšení, zaujme.

Pro zasloužený titul Ekoškola si přijedou zástupci škol z celé České republiky a ještě téhož dne se opět vracejí nazpět domů. Proto moc prosíme o potvrzení vaší účasti, abychom oceněné školy podle zájmu médií případně "pozdrželi" v odjezdu.
Děkujeme za pochopení.

Za Sdružení TEREZA

Jana Popovičová, koordinátorka fundraisingu a PR, tisková mluvčí
Petr Daniš, koordinátor projektu Ekoškola

Sdružení TEREZA
Haštalská 17, 110 00 Praha 1
tel.(+420 2) 2481 6868; , fax: 2481 9161
e-mail: jana.popovicova@terezango.cz,mobil:603 852 887
e-mail: petr.danis@terezango.cz; mobil: 728 128 965
http://www.terezanet.cz; www.fundraising.cz
Děkujeme za podporu EU PHARE - Rozvoj občanské společnosti, MŠMT, MŽP, Lesům
ČR s. p., společnosti KPMG Česká republika s.r.o., Nadačnímu fondu VEOLIA,
Nadaci VIA a všem dalším partnerům a darcům.