Martin Smutný "> Veřejný seminář v rámci strategického posouzení vlivů koncepčních dokumentů Moravskoslezskéo kraje na životní prostředí (SEA) - Ekolist.cz

REC - Regionální environmentální centrum ČR: Veřejný seminář v rámci strategického posouzení vlivů koncepčních dokumentů Moravskoslezskéo kraje na životní prostředí (SEA)

Regionální centrum EIA s.r.o., a Regionální environmentální centrum ČR (REC ČR), ve spolupráci s odborem životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, si Vás dovolují pozvat na 2. veřejný seminář v rámci strategického posouzení vlivů koncepčních dokumentů Moravskoslezského kraje na životní prostředí, který se uskuteční ve čtvrtek 25. 3. 2004 od 14:00 v budově Státní jazykové školy (ul. Na jízdárně 4, Ostrava 1).

Posouzení se týká následujících koncepcí:
1. Program snižování emisí a imisí znečišťujících látek do ovzduší Moravskoslezského kraje
2. Územní energetická koncepce Moravskoslezského kraje
3. Plán odpadového hospodářství Moravskoslezského kraje
4. Surovinová politika Moravskoslezského kraje

Cílem 2. semináře je seznámit veřejnost s dosavadními výstupy a výsledky posouzení a získat podněty pro dopracování SEA dokumentace. Na semináři budou mít účastníci možnost vznášet své připomínky a komentáře k posouzení návrhových a implementačních částí jednotlivých koncepcí včetně návrhu systému na sledování skutečných vlivů realizace koncepcí.

Předpokladem věcné diskuse je předchozí seznámení se s výstupy posouzení, které jsou postupně zveřejňovány na http://www.reccr.cz/projektys/sea/msk.html. Jednotlivé koncepce jsou zveřejněny na www stránkách zpracovatelů (odkazy na tyto stránky lze nalézt souhrnně na adrese http://www.reccr.cz/projektys/sea/msk.html, kde jsou uvedeny i další informace o procesu SEA, nebo na http://www.kr-moravskoslezsky.cz/zp.html).

Více informací včetně pozvánky naleznete na http://www.reccr.cz/projektys/sea/msk.html

S dotazy či připomínkami se obracejte na zástupce SEA týmu:
Martin Smutný
REC ČR