Strana zelených Praha: Volební program Strany zelených do Zastupitelstva hlavního města Prahy 2018

30. července 2018 | Strana zelených Praha
Volební program Strany zelených do Zastupitelstva hlavního města Prahy 2018 přináší celkem 8 základních oblastí, které nabízíme obyvatelům Prahy jako recept na zlepšení životního prostředí v Praze, zvýšení kvality a rychlosti veřejné dopravy a také pro příjemnější veřejný prostor a dostupné bydlení. Nabízíme zelený program pro Zelenou Prahu!

Volební program program Strany zelených pro Prahu ke stažení zde: http://praha.zeleni.cz/wp-content/uploads/sites/32/2018/07/Volebni%CC%81-program.pdf

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.