Marcela Mikesková "> Vypouštění vyléčených dravců! - Ekolist.cz

Český svaz ochránců přírody: Vypouštění vyléčených dravců!

20. prosince 2005 | Český svaz ochránců přírody
Autor: Marcela Mikesková, tel: 737 172 840
Začátkem prosince jsme na pomoc zraněným zvířatům odstartovali kampaň Zvíře v nouzi. V jejím rámci se uskuteční také páteční vypouštění uzdravených zvířat. Jde o káně lesní a případně i krahujce obecného. Jeho vypuštění závisí na počasí. Oba ptáci se do záchranné stanice dostali po kolizi s autem. Dostanete zároveň možnost prohlédnout si pražskou záchrannou stanici pro handicapované živočichy, která je jinak pro veřejnost uzavřena.

Vypouštění se koná za přítomnosti pražského primátora Pavla Béma v pátek 23. prosince 2005 v 15 hodin v záchranné stanici pro handicapované živočichy v Jinonicích

Člověk, který se rozhodne podpořit záchranu živočichů, to může udělat několika způsoby. Může poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZVIREVNOUZI na číslo 87777 (cena 1 DMS je 30 Kč + DPH) nebo dárce může poslat platbu na účet veřejné sbírky č.: 33553322/0800 .

Podpořte i Vy kampaň Zvíře v nouzi!

Bližší informace:
Marcela Mikesková, tel. 737 17 28 40