https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/tiskove-zpravy/zaradte-do-sveho-jidelnicku-za-studena-lisovane-stavy-rio-cold-press.jsou-vyrobene-z-lokalnich-surovin-a-obsahuji-spoustu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Tiskové zprávy

Zařaďte do svého jídelníčku za studena lisované šťávy Rio Cold Press. Jsou vyrobené z lokálních surovin a obsahují spoustu vitamínů. Navíc je seženete v udržitelných obalech!

22. května 2023 |
Smoothies, šťávy, džusy. Ovocné a zeleninové nápoje jsou doporučovány mnoha odborníky a výživovými poradci, kdo se má ale vyznat v tom, která varianta je pro naše tělo ta nejlepší? Sáhněte po kvalitě a lahodné chuti bez kompromisů. Ovocné a zeleninové šťávy Rio Cold Press jsou vyrobené z lokálních surovin šetrnou technologií lisování a zpracování za studena, a díky tomu si zachovávají maximum tělu prospěšných látek a vitamínů. Navíc neobsahují žádné konzervanty, přidané cukry a další nežádoucí látky. Kromě toho vás potěší i to, že byly vyrobeny na Slovensku a prodávají se v udržitelných a ekologických obalech. Tak která bude vaše nejoblíbenější příchuť tohoto léta? Svěží jablko, sladká malina, karotka nebo kombinace jablko a řepa?

Lisování za studena = maximum chuti a vitamínů

Věděli jste, že šťávy Rio Cold Press jsou vyráběny tou nejšetrnější a nejpřirozenější metodou, aby si zachovaly veškeré prospěšné látky a vitamíny? Lisováním za studena jsou šťávy přirozeně vylisované a ovoce a zelenina dodají vašemu tělu přesně to, co potřebuje. Šťávy se pyšní vysokou kvalitou, to znamená nejen šetrnou metodou zpracování a kvalitními surovinami, ale také třeba to, že neobsahují žádnou přidanou vodu, cukr, koncentrát, konzervační látky ani barviva. Lokální suroviny jsou navíc pro náš organismus mnohem přirozenější než ty z dovozu z exotických zemí.

Šťávy uchovávejte v lednici a chraňte je před přímým slunečním světlem. Po otevření je spotřebujte do 2-3 dnů.

Ekologie a udržitelnost od výroby až po recyklaci

Kromě šetrné výrobní metody a lokálních surovin se mohou šťávy pochlubit také lokální výrobou na Slovensku. Díky tomu nemusí šťávy na váš stůl cestovat dlouhou vzdálenost a mají tak nesrovnatelně nižší uhlíkovou stopu, která u jiných výrobků může vznikat dovozem. To stejné platí i pro lokální suroviny z místních sadů a farem.
Obaly jsou vyrobené z obnovitelných surovin, a navíc jsou vybavené také ekologičtějším a pevně připevněným víčkem, takže bude po spotřebování zrecyklován celý obal od hlavy až k patě.
Tento článek patří do kategorie |

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama


Pražská EVVOluce

 
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist