https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/americanku-odneslo-more-kdyz-na-islandu-pozovala-na-kusu-ledu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Stařenku odneslo moře, když na Islandu pózovala na kusu ledu

4.3.2019 10:40 (ČTK)
Ledovou kru odneslo moře, když na ní pro fotografii pózovala paní z Texasu.
Ledovou kru odneslo moře, když na ní pro fotografii pózovala paní z Texasu.
Dobrodružnou plavbu na kře ledové zažila americká turistka, kterou spláchlo moře, když na Islandu kvůli fotografii pózovala usazená na kusu ledu. Informoval o tom list The New York Post.
 

Texaská stařenka Judith Strengová byla se synem Rodem na jižním pobřeží Islandu, když uviděla kus ledu tvarovaný jako křeslo. "Vypadal, že přímo zve k posazení, a já jsem si řekla, že to bude zábava," svěřila se Strengová televizní stanici ABC News.

"Když jsem si sedla, začal se led kývat, a pak se přihnala hodně velká vlna. A vzala můj trůn s sebou," dodala Strengová, které se podařilo zůstat usazená na ledovém křesle, odkud ji zachránil až kapitán lodi, která byla náhodou poblíž.

Sérii fotografií dokumentujících babiččino nečekané dobrodružství zveřejnila na twitteru její vnučka Catherine, která je dostala od svého otce.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist