https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-prazskem-vystavisti-dnes-zacina-festival-o-zdravem-zivotnim-stylu-evolution
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na pražském Výstavišti dnes začíná festival o zdravém životním stylu Evolution

21.4.2023 10:09 | PRAHA (ČTK)
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Na Výstavišti Praha Holešovice dnes začíná festival zaměřený na zdravý životní styl a osobní rozvoj Evolution. Letošní 19. ročník přinese výběr biopotravin, ekologické kosmetiky či doplňků stravy. Na akci, která potrvá do neděle, se uskuteční také tematické přednášky a semináře od více než sta odborníků.
 

Součástí dnešního programu je například workshop meditace a dýchání s peruánským léčitelem či přednáška o stavbě ekologického domu. V sobotu koučka Lucie Königová poradí s tím, jak změnit své vnitřní nastavení a mentorka Natália Krätsmar-Šmogrovičová bude mít seminář o bulimii, informovali organizátoři. Návštěvníci se budou moci těšit také na hokejového trenéra Mariana Jelínka, který poví, jak nalézt a využít motivaci. V neděli se bude možné seznámit s technikami fermentace potravin nebo způsoby hubnutí.

"Festival pořádáme už 19. rokem a letos jsme zaznamenali zvýšený zájem ze strany návštěvníků i vystavovatelů. Loni na podzim, když jsme poprvé mohli pořádat festival bez omezení počtu návštěvníků, přišlo kolem 6500 lidí. Nyní předpokládáme, že bude návštěvnost mnohem vyšší. Na poslední chvíli se začali hlásit i evropští výrobci a dodavatelé ze segmentů našeho portfolia, kteří by rádi prostřednictvím našeho festivalu vstoupili na český trh," uvedl za pořadatele Jan Hruška.

Od pátku do soboty bude veletrh otevřený mezi 10:00 a 19:00, v neděli skončí v 18:00. Vstupenky je možné zakoupit na místě nebo on-line.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist