https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/z-podniku-v-otrokovicich-zmizel-petimetrovy-had-hleda-ho-policie
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Z podniku v Otrokovicích zmizel pětimetrový had, hledá ho policie

13.5.2020 00:25 | OTROKOVICE (ČTK)
Po asi šedesátikilovém albínovi krajty tmavé zatím neúspěšně pátrá policie.
Po asi šedesátikilovém albínovi krajty tmavé zatím neúspěšně pátrá policie.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Zdroj | Policie ČR
Z podniku v Otrokovicích na Zlínsku se zřejmě o uplynulém víkendu ztratil pětimetrový had. Po asi šedesátikilovém albínovi krajty tmavé zatím neúspěšně pátrá policie. Jde o škrtiče, který není jedovatý. O pomoc žádají policisté také veřejnost. Dnes to řekla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.
 

Zmizení hada oznámila jeho majitelka až v úterý v podvečer. Policisté ve spolupráci se strážníky nyní po plazovi žlutooranžové barvy s bílými ornamenty pátrají. "Kolegové z Otrokovic ráno znovu podnik, odkud had zmizel, prohledávali, stejně jako jeho okolí. Hada ale zatím nenašli," uvedla mluvčí.

Z objektu had podle policie s největší pravděpodobností unikl v noci ze soboty na neděli. Policisté vyzvali lidi, kteří krajtu spatří, aby na ni nesahali a nesnažili se ji odchytit. Mají však podle nich neprodleně zatelefonovat na tísňovou linku 158.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist