ANERI s.r.o.: Ochranné rukavice odolné proti chemikáliím

24. června 2019 | ANERI s.r.o.
Autor: Libor Škoda
Výběr a životnost ochranných rukavic proti chemikáliím závisí na odolnosti materiálu dané rukavice proti používaným chemikáliím. Pro zjednodušení výběru vhodných rukavic odolných chemikáliím připravila společnost uvex podrobnou online databázi chemických látek – uvex Chemical Expert System. V několika snadných krocích je zde možné najít informace o odolnosti ochranných rukavic uvex při práci s konkrétními chemikáliemi.
Mezi základní výhody této databáze patří její nepřetržitá dostupnost a jednoduchost použití v mnoha jazycích. Dále pak možnost individuální tvorby seznamů konstant permeace a přehledů rukavic. Registrovaní uživatelé mají navíc plný přístup k výsledkům zkoušek pro všechny chemikálie v seznamu.
Rukavice uvex odolné proti chemikáliím zajišťují při jejich správném výběru spolehlivou ochranu pro uživatele a umožňují pohodlnou a přesnou práci.
Značku uvex zastupuje v České republice společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. V případě potřeby proškolení pracovníci uvex pomohou s určením vhodných ochranných rukavic odolných proti konkrétním chemikáliím.
Libor Škoda tisknout poslat

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.