Tiskové zprávy
INEX - Sdružení dobrovolných aktivit: Největší síla je v semínkách
Kostelecké Horky budou hostit další přednášející cyklu Café Modrý dům. Anna Hýžová, autorka již dvou knih o živé stravě, bude na Modrém domě přednášet o významu nevařeného jídla. Přednáška proběhne 16. května od 19.00 hodin. Akci pořádá místní občanské sdružení INEX – SDA Kostelecké Horky, středisko ekovýchovy Modrý dům.
Kostelecké Horky budou hostit další přednášející cyklu Café Modrý dům. Anna Hýžová, autorka již dvou knih o živé stravě, bude na Modrém domě přednášet o významu nevařeného jídla. Přednáška proběhne 16. května od 19.00 hodin. Akci pořádá místní občanské sdružení INEX – SDA Kostelecké Horky, středisko ekovýchovy Modrý dům.
Skutečně neobvyklou návštěvu bude hostit Modrý dům v polovině května. S vyprávěním o vitariánství přijede do Kosteleckých Horek paní Anna Hýžová z Hradce Králové. Autorka receptů syrového stravování se dostala k živé stravě přes vlastní zdravotní problémy. Začínala se šťávami obilných trav a postupně dospěla až k vytvoření komplexního přírodního regeneračního programu.
Do Kosteleckých Horek přijede s přednáškou věnovanou principům stavování založenému na tepelně neupraveném jídle. Přednáška se bude dále věnovat stravování podle ročních období, nakličování rostlin a výrobě semínkových placek. Hřebem přednášky bude ochutnávka.
Vitariánství je životní směr, ve kterém je stravování založeno na konzumaci pouze tepelně neupravovaných, syrových – živých potravin, tj. zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a bylin.
Kostelecké Horky budou hostit další přednášející cyklu Café Modrý dům. Anna Hýžová, autorka již dvou knih o živé stravě, bude na Modrém domě přednášet o významu nevařeného jídla. Přednáška proběhne 16. května od 19.00 hodin. Akci pořádá místní občanské sdružení INEX – SDA Kostelecké Horky, středisko ekovýchovy Modrý dům.
Skutečně neobvyklou návštěvu bude hostit Modrý dům v polovině května. S vyprávěním o vitariánství přijede do Kosteleckých Horek paní Anna Hýžová z Hradce Králové. Autorka receptů syrového stravování se dostala k živé stravě přes vlastní zdravotní problémy. Začínala se šťávami obilných trav a postupně dospěla až k vytvoření komplexního přírodního regeneračního programu.
Do Kosteleckých Horek přijede s přednáškou věnovanou principům stavování založenému na tepelně neupraveném jídle. Přednáška se bude dále věnovat stravování podle ročních období, nakličování rostlin a výrobě semínkových placek. Hřebem přednášky bude ochutnávka.
Vitariánství je životní směr, ve kterém je stravování založeno na konzumaci pouze tepelně neupravovaných, syrových – živých potravin, tj. zeleniny, ovoce, ořechů, semínek a bylin.
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk




