https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/podle-zjisteni-hospodarskych-novin-nekteri-zamestnanci-pripousteji-ze-by-vinikem-mohla-byt-deza
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Podle zjištění Hospodářských novin někteří zaměstnanci připouštějí, že by viníkem mohla být Deza

23.11.2020 10:42 | PRAHA (Ekolist.cz)
Zdroj | Český rybářský svaz
Hospodářské noviny získaly výpovědí lidí, kteří v Deze buď pracují, nebo pracovali, a vědí, že se v podniku voda znečištěná kyanidy vyskytuje. Připouštějí i teoretickou možnost jejich úniku z chemičky. O vině či nevině Dezy se prý nyní vedou diskuse i uvnitř firmy.
 

Další podrobnosti, důležité informace a vyjádření Dezy k tomuto tématu najdete v článku Martina Bibena V hlavolamu Bečva poutá nejvíc pozornosti Deza. Někteří zaměstnanci poprvé připouštějí, že by mohla být viníkem.

Článek je placené sekci. Pro přečtení článku není nutné platit plné měsíční předplatné, lze si za devatenáct korun koupit přístup jen k tomuto konkrétnímu textu. Pokud vás téma kyanidové otravy zajímá, přečtěte si článek na HN.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (2)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

Zbyněk Šeděnka

23.11.2020 11:26
O původci znečištění by měla rozhodnout nezávislá komise. Je otázka, zda lze v našem státě takovou komisi sestavit.
Odpovědět
PH

Pavel Hanzl

25.1.2021 11:38 Reaguje na Zbyněk Šeděnka
Nelze. Musela by to být zahraniční komise, jak na Slovensku v případech soudů s mafiány.
Jenže by už asi nic nevyšetřila, všichni orgánové stačili zamést stopy.
Odpovědět
 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist