Česká společnost pro ochranu netopýrů: Blízká setkání s netopýry – výtvarná a literární soutěž pro pražské děti je tu!

4. května 2018 | Česká společnost pro ochranu netopýrů
Autor: Eva Cepáková, tel: 732 615 295
Česká společnost pro ochranu netopýrů vyhlašuje literární a výtvarnou soutěž pro děti z pražských mateřských, základních a středních škol na téma „Blízká setkání s … netopýry“. Uzávěrka soutěže je 8. června 2018. Vítězní autoři v jednotlivých věkových kategoriích budou odměněni věcnými cenami a jejich díla budou k vidění na výstavě v Komunitním centru Kampa v říjnu 2018.

„V letošním roce pokračujeme se vzdělávacími aktivitami zaměřenými na poznávání zajímavého světa netopýrů, příčin jejich ohrožení a možností ochrany. V návaznosti na přednášky, výukové programy a exkurze, které pořádáme pro pražské školy, jsme se rozhodli dát dětem možnost umělecky vyjádřit své pocity a zážitky související s netopýry. Předchozí ročníky soutěže se setkaly s kladným ohlasem, letos se navíc budou moct nově zapojit i děti z mateřských škol“, říká Eva Cepáková, koordinátorka projektu.

Do soutěže je možné přihlásit díla literární, ve formě krátkého dopisu, povídky, básničky apod. či výtvarná vytvořená libovolnou technikou na papír (max. formát A2). Podrobnosti jsou uvedeny na webových stránkách www.ceson.org. Uzávěrka je stanovena na 8. června a výsledky budou oznámeny nejpozději do 18. června 2018. Soutěž je realizována v rámci projektu podpořeného Hlavním městem Prahou.
Eva Cepáková, tel: 732 615 295 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.