Anna Kupcová "> Fotbal vás naučí férovosti. Zveme na hru v duchu fair play do Brna-Líšně - Ekolist.cz

Ratolest Brno, z.s.: Fotbal vás naučí férovosti. Zveme na hru v duchu fair play do Brna-Líšně

3. června 2022 | Ratolest Brno, z.s.
Autor: Anna Kupcová, tel: 774 682 776
Jak takový férový fotbal probíhá? „Tzv. Fotbal3 je založen na principu, kde základní hodnoty fair play, rovnost pohlaví, týmová práce a respekt jsou stejně důležité jako fotbalové dovednosti. Nemusíte se ale bát, že by „fotbal již nebyl fotbalem“ – jeho principy zůstávají zachovány,“ ujišťuje organizátorka akce Anna Kupcová. Akce se proto Ratolest Brno zúčastní i se svými klienty a klientkami, sociálně ohroženými dětmi a mládeží ve věku 5–26 let, kteří zde mohou tyto důležité schopnosti pilovat. Účast na zápasu je pro všechny zdarma a navíc na všechny zúčastněné čeká odměna. Pokud se férového zápasu chcete zúčastnit také, můžete svůj tým zaregistrovat již nyní: https://forms.gle/fA7g7hJQFzHC3Xm48. Pokud to ale nestihnete, můžete přijít až na místo i bez registrace. Akce je součástí projektu, který si dává za cíl zvyšovat šance dětí a mladých lidí žijících v sociálně vyloučené lokalitě na kvalitní vzdělání. Během zápasu proto budeme mluvit i o tomto projektu, o spolupráci se školami v Brně a o tom, jak tohoto cíle dosáhnout. Další informace Událost na Facebooku: www.facebook.com/events/3150974355160395 Webové stránky projektu: https://www.ratolest.cz/projekty/zvysovani-skolni-uspesnosti-mladych-romu-ze-socialne-vyloucenych-lokalit-mesta-brna-lp-reg-hrova2 Kontakt Anna Kupcová, vedoucí PR Ratolesti Brno, anna.kupcova@ratolest.cz, 774 682 776 Tato akce je součástí projektu „Zvyšování školní úspěšnosti mladých Romů ze sociálně vyloučených lokalit města Brna“ (LP/REG/HROVA2), který je spolufinancován Norskými fondy 2014–2021 v programu Lidská práva.
Anna Kupcová, tel: 774 682 776