Šarka Kulíšková "> Francouzské stínové divadlo se představí v Kosteleckých Horkách - Ekolist.cz

INEX - Sdružení dobrovolných aktivit: Francouzské stínové divadlo se představí v Kosteleckých Horkách

8. července 2005 | INEX - Sdružení dobrovolných aktivit
Autor: Šarka Kulíšková, tel: 494 547 012, 605 286 367
V úterý 19.července 2005 proběhne v Kosteleckých Horkách francouzské divadelní představení. Stínové divadlo nazvané „Jsme jen stíny“ (Nous ne sommes, que des ombres) předvede skupinka mladých lidí z Francie, která si říká „Eclaireus, éclaireuses de France“. Akci pořádá INEX-SDA Kostelecké Horky za podpory OÚ Kostelecké Horky.

Skupinka mladých skautů z Aurillacu ve věku 16-18 let se rozhodla pro prázdninovou cestu po Čechách. A aby nejeli „jen tak“, připravili si „Eclaireus, éclaireuses de France“ pro českou veřejnost stínové divadlo. Představení je tedy míněno také jako svého druhu cesta k obyvatelům České republiky, cesta komunikace a sdílení společných kulturních hodnot. Čtyřicet minut hudby a stínů je představení vhodné pro děti i dospělé. Po týdnu stráveném ve Východních Čechách pak mladí Francouzi zamíří objevovat kouzla červencové Prahy.

Představení „Jsme jen stíny“ začíná v Kulturním domě v Kosteleckých Horkách 19. července 2005 v 19.30 hod. Akci pořádá INEX-SDA Kostelecké Horky za podpory OÚ Kostelecké Horky.
Šarka Kulíšková, tel: 494 547 012, 605 286 367