Andrea Mele "> Mentoring i pro ženy z neziskovek - Ekolist.cz

Slovak-Czech Women´s Fund: Mentoring i pro ženy z neziskovek

9. února 2011 | Slovak-Czech Women´s Fund
Autor: Andrea Mele, tel: +420 608 011 442
Unikátní mentoringový program Odyssey, jehož zakladatelkou je Muriel Anton, generální ředitelka Vodafone ČR, bude letos poprvé prostřednictvím osobních setkání vedle žen z korporátního prostředí podporovat také manažerky působící v neziskovém sektoru. Tuto pilotní část programu zastřešuje Slovensko-český ženský fond ve spolupráci s Nadací Vodafone a jejím primárním cílem je přenos know-how mezi komerční a neziskovou sférou.

Uzávěrka přihlášek je 4. března 2011.

Program „Odyssey pro neziskovky“ zprostředkuje manažerkám z neziskového sektoru sérii osobních setkání se zkušenými manažerkami a manažery ze světa byznysu. Při nich mohou získat podněty a inspiraci pro svůj osobní a profesní rozvoj, nový pohled na řešení situací a získat know-how o postupech, nástrojích a metodách práce v komerční sféře.

„Ženy z neziskových organizací jsou profesionálkami ve svém oboru, ale často jim chybí potřebné firemní nástroje a know-how,“ říká Markéta Hronková ze Slovensko-českého ženského fondu a dodává: „Věříme, že společně s Nadací Vodafone a programem Odyssey pomůžeme manažerkám z neziskových organizací k tomu, aby mohly snadněji získávat podporu a zdroje pro tu správnou věc.“
´
Program Odyssey byl spuštěn pod záštitou Muriel Anton, generální ředitelky Vodafone ČR; s laskavou podporou Top 25 žen českého byznysu; Petra Šimůnka, šéfredaktora Hospodářských novin; Jana Bubeníka, výkonného partnera Bubenik Partners a Peppera de Callier, zakladatele Prague Leadership Institute. Odyssey.

Jak se zapojit?
Zájemkyně z neziskového sektoru se mohou zapojit tak, že do pátku 4. března 2011 vyplní přihlášku na stránkách www.womensfund.cz (Program Odyssey v části Aktivity fondu) nebo www.myodyssey.cz, kde najdou veškeré důležité informace o projektu. V rámci pilotního kola bude vybráno několik manažerek, společně s kterými budeme program pro neziskový sektor dál rozvíjet.

Více informací na www.womensfund.cz nebo www.myodyssey.cz.
Andrea Mele, tel: 420 608 011 442