Iuridicum Remedium, z. s.: Soukromím na internetu provedou děti v nově vydané příručce Digi-obránci bojující na síti s Dato-žrouty

26. listopadu 2018 | Iuridicum Remedium, z. s.
Autor: Jan Vobořil, tel: 728937902
Nevládní organizace Iuridicum Remedium vydala novou brožuru zaměřenou na děti a ochranu jejich soukromí na internetu.

Příručka Digi-Obránci vs Data-Žrouti, kterou IuRe vydalo ve spolupráci s mezinárodní organizací European Digital Rights (EDRi) a za podpory Ministerstva zdravotnictví, se zabývá často podceňovanou problematikou ochrany soukromí na internetu. Snaží se zábavnou a zároveň srozumitelnou a atraktivní formou přiblížit největší úskalí a hrozby, které mohou číhat na naše děti v digitálním prostředí. Publikace je k dispozici v tištěné, i elektronické podobě ke stažení! Brožura je distribuována zcela zdarma pod veřejnou licencí Creative Commons (CC-BY 2.0), která tak umožňuje zcela volné šíření i tisk, přímo dle potřeb a požadavků škol, pedagogických pracovníků a zájemců o problematiku ochrany soukromí obecně.

Brožura je k dispozici ke stažení na stránkách organizace:
Jan Vobořil, tel: 728937902 tisknout poslat

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.