Asociace kuchařů a cukrářů ČR : Světové soutěže v Lyonu se zúčastní i český kuchařský tým

15. ledna 2019 | Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Autor: Tomáš Popp, tel: 777 239 808
International catering cup (http://www.cateringcup.com/en) je jednou z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě. Koná se v kolébce gastronomie ve francouzském Lyonu 26. ledna 2019. Soutěž je součástí světové výstavy Sirha (http://www.sirha.com/en). Již popopáté se této soutěže zúčastní i tým špičkových českých šéfkuchařů, který vám v pondělí 21. ledna v 9.30 v budově společnosti Compass (Jankovcova 1603/47a, Praha - Holešovice) předvede s jakými pokrmy bude reprezentovat Českou republiku. Prezentace se uskuteční v restauraci U nás umístěné přímo v přízemí budovy společnosti Compass.

Uvidíte slavnostní tabuli, složenou dle soutěžního zadání. Je inspirována slavným obdobím českého kubismu. Její design připravil Tibor Mužík se studia NAIF ve spolupráci s Premium Gastro. Nebudou na ni chybět kachní foie gras, pstruh plněný dle klasického francouzského receptu, plněná vepřová kotleta, čokoládový dort s mangem… Budete mít jedinečnou možnost vidět a ochutnat finální podobu pokrmů i tabule.

Přímo od členů týmu se dozvíte zákulisní informace o tom, jak to na soutěži probíhá, jaká jsou kriteria hodnocení, kdo jsou komisaři, jak tým dopadl v minulých letech, s čím chce uspět letos a mnoho dalšího.

Svoji účast prosím potvrďte do pátku 18. ledna:
Tomáš Popp - tel.: 777 239 808, email: tomas.popp@akc.cz
Tomáš Popp, tel: 777 239 808 tisknout poslat

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.