Jana Mravcová "> 8. ročník soutěže Otevřeno x Zavřeno - Ekolist.cz

Otevřená společnost, o.p.s.: 8. ročník soutěže Otevřeno x Zavřeno

V letošním ročníku soutěže je odborná porota složena z těchto odborníků a odbornic:
Dana Bérová - ředitelka pro rozvoj obchodu, poradenská firma Gartner, bývalá ministryně informatiky, Tomáš Holenda - Katastrální úřad, Petr Kolman – vyučující správního práva na PF MU v Brně, František Korbel - 2. místopředseda Legislativní rady vlády, náměstek ministra spravedlnosti, Adriana Krnáčová - manažerka, dříve ředitelka Transparency International CZ, Jan Macháček - novinář časopisu Respekt, Hana Marvanová – advokátka, Vladimír Pirošík - advokát, Banská Bystrica, Břetislav Rychlík – režisér, Vladimír Smejkal - soudní znalec a universitní profesor zejména v oboru právo informačních systémů, bývalý rektor Vysoké školy správní, Jaroslav Winter - prezident sdružení BMI březen měsíc internetu

Soutěž je součástí projektu Otevřete.cz (podrobnosti na www.otevrete.cz) podporovaného Nadací Open Society Fund Praha, který je jedním z programů Otevřené společnosti, o.p.s.. Cílem projektu je podporovat účasti občanů na rozhodovacích procesech státní a veřejné správy, jakož i svobodný přístup občanů k informacím.

Marta Smolíková
výkonná ředitelka