Denisa Ratajová "> Andělský adventní kalendář plní přání seniorům - Ekolist.cz

Domov Sue Ryder: Andělský adventní kalendář plní přání seniorům

14. listopadu 2016 | Domov Sue Ryder
Autor: Denisa Ratajová, tel: 778 470 719
Andělský adventní kalendář Sue Ryder skrývá 24 dárků, které našim klientům zpříjemní a usnadní jejich život. Najdete zde například antidekubitní botičku, infralampu, balanční podložku nebo i den s osobním asistentem. Pokud chcete, můžete si v něm vybrat pomůcku nebo službu, která je Vám sympatická, a přispět na ni finanční částkou, na kterou se sami cítíte. A pokud přesně nevíte, co která pomůcka umí a jak pomáhá, také se to zde dozvíte.

Neváhejte a podívejte se na www.adventnikalendar.com a prohlédněte si všechny dárky. Díky nim se o letošním adventu můžete sami stát anděly.

Kontakt:
Denisa Ratajová – koordinátorka komunikace