Tiskové zprávy
CSR fórum: Konference FOOD WASTE/Udržitelně s potravinami 5. června v Praze
Podle OSN skončí v popelnicích až 1,3 miliardy tun jídla ročně. Ty představují 1/3 všech vyrobených potravin v hodnotě téměř 20 bilionů korun.
V bohatých zemích vyhodí člověk průměrně 95 až 115 kg potravin. Může za to především přílišné nakupování či nesrozumitelné označování data spotřeby. Problém plýtvání potravinami má dalekosáhlé globální souvislosti, řešení je však třeba hledat především na lokální úrovni.
Jak jsme na tom v České republice? Jakým způsobem uvažují o koloběhu potravin české firmy? A s jakými řešeními přicházejí spotřebitelé a místní společenství?
Na tyto otázky by měla odpovědět konference "FOOD WASTE/Udržitelně s potravinami", kterou pořádá časopis CSR fórum ve spolupráci s pražskou kanceláří OSN 5. června od 13.00 do 16.00 v Hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre.
Registrovat na konferenci se můžete na lenka.vimmerova@publicon.cz
V bohatých zemích vyhodí člověk průměrně 95 až 115 kg potravin. Může za to především přílišné nakupování či nesrozumitelné označování data spotřeby. Problém plýtvání potravinami má dalekosáhlé globální souvislosti, řešení je však třeba hledat především na lokální úrovni.
Jak jsme na tom v České republice? Jakým způsobem uvažují o koloběhu potravin české firmy? A s jakými řešeními přicházejí spotřebitelé a místní společenství?
Na tyto otázky by měla odpovědět konference "FOOD WASTE/Udržitelně s potravinami", kterou pořádá časopis CSR fórum ve spolupráci s pražskou kanceláří OSN 5. června od 13.00 do 16.00 v Hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre.
Registrovat na konferenci se můžete na lenka.vimmerova@publicon.cz
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk




