Ivana Siglová "> Microsoft NGO Awards 2017 – Technologie pomáhají: soutěž pro neziskové organizace - Ekolist.cz

Sdružení VIA, z.ú., program TechSoup Česká republika: Microsoft NGO Awards 2017 – Technologie pomáhají: soutěž pro neziskové organizace

Hledáme inspirativní příběhy o tom, jak Microsoft technologie pomáhají v neziskovém sektoru zlepšovat služby cílovým skupinám či chod organizace a pomáhají tak ještě lépe naplňovat poslání jednotlivých organizací. Ať už se jedná o využití IT při vzdělávání dětí nebo lidí s postižením, podporu sociálně ohrožených skupin, řešení týmové spolupráce s dobrovolníky nebo webovou aplikaci či serverové řešení podporující Vaši činnosti – všechny tyto příběhy patří do Microsoft NGO Awards! Oceníme dvě nejúspěšnější organizace, které díky technologiím zefektivnily svou činnost, zlepšily dostupnost služeb pro klienty nebo zajímavým způsobem pomohly své cílové skupině. Přihlaste právě Váš příběh a vyhrajte věcné dary od společnosti Microsoft, slevu na administrativní poplatek v programu TechSoup a mnoho dalšího. Přihlašování probíhá do neděle 5. 3. 2017. Vyhlášení výsledků proběhne v rámci akce Microsoft Den pro neziskové organizace, která proběhne ve čtvrtek 6. dubna 2017. Více informací a přihlášovací formulář naleznete na: www.techsoup.cz/ngoawards Soutěž je určena českým neziskovým organizacím. Registrovat lze všechny inspirativní příběhy o tom, jak Microsoft technologie pomohly přímo organizaci nebo její cílové skupině. Nezáleží na tom, zda řešení využíváte měsíc či několik let, mezi hodnotící kritéria patří zejména přínosnost, míra inovace a originalita nápadu nebo propojení technologií se životem organizace a jí realizovaných projektů. Soutěž vyhlašuje TechSoup Česká republika (Sdružení VIA, z. ú.) ve spolupráci se společností Microsoft, která ročně podporuje neziskové organizace IT dary v tržní hodnotě desítek miliónů korun. Partnery soutěže jsou společnost Economia a Nadace Neziskovky.cz. Případné dotazy rádi zodpovíme na podpora@techsoup.cz.