Iniciativa Ne základnám: Podpořil nás přední neurolog prof. Pavel Kalvach

7. října 2008 | Iniciativa Ne základnám
Autor: Ing. Jan Tamáš, Ph.D. , tel: 776 785 839
Iniciativa Ne základnám s potěšením oznamuje, že se k požadavku referenda o americkém radaru připojila další významná osobnost akademické sféry.

Prof. MUDr. Pavel Kalvach, CSc. je lékař neurolog, profesor 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, bývalý předseda České neurologické společnosti a viceprezident Evropské federace neurologických společností.

Seznam všech osobností, jež nám dosud vyjádřily podporu, se nachází na webových stránkách v rubrice O iniciativě. Seznam je pravidelně aktualizován.

Iniciativa Ne základnám vznikla v červenci 2006 a v současné době ji podporuje na šest desítek organizací. Cílem iniciativy je nenásilnou formou bojovat proti umístění základny systému Národní raketové obrany Spojených států na území ČR. Iniciativa průběžně publikuje informace týkající se tohoto tématu na webových stránkách www.NeZakladnam.cz.

Jan Májíček, tel. 604 357 215, email: jan.majicek@gmail.com
Ing. Jan Tamáš, Ph.D., tel. 776 785 839, email: jan.tamas@humanisti.cz
Ing. Jan Tamáš, Ph.D. , tel: 776 785 839 tisknout poslat

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.