Lukáš KREJČÍ "> Unie pro řeku Moravu představuje nové webové stránky http://www.uprm.cz - Ekolist.cz

Unie pro řeku Moravu: Unie pro řeku Moravu představuje nové webové stránky http://www.uprm.cz

20. února 2007 | Unie pro řeku Moravu
Autor: Lukáš KREJČÍ, tel: 545 210 394
Unie pro řeku Moravu, občanské sdružení zaměřené na ochranu přírody a krajiny v povodí řek Moravy a Vláry, získala od Nadace rozvoje občanské společnosti grant na projekt Řeky pro život – posílení účasti veřejnosti při plnění evropské vodní legislativy. V rámci tohoto projektu byly vytvořeny nové webové stránky. Jejich vznik a provoz je financován z programu Transition Facility Evropské Unie. Nyní nás tedy naleznete na adrese http://www.uprm.cz.

Nové internetové stránky přináší zejména moderní vzhled, více obsahu a pravidelné aktualizace. Stránky jsou založeny na systému joomla a využívají administraci pomocí CMS. Úvodní grafika se skládá z tradičního loga Unie pro řeku Moravu a fotografie pocházející z NPR Zástudánčí (úsek řeky Moravy nedaleko pod soutokem s řekou Bečvou). Do budoucna se počítá s občasnou obměnou fotografie. Na úvodní stránce jsou publikovány aktuality týkající se nejen Unie pro řeku Moravu. V přehledném menu je možno snadno nalézt nejrůznější informace. Stránky mají dvě úrovně obsahu. Drtivá většina je přístupná široké veřejnosti, důvěrnější informace budou viditelné pouze registrovaným uživatelům. Do budoucna se počítá s dalším rozšířením funkcí stránek, jedná se zejména o vybudování diskusního fóra či chatu. Případné náměty a připomínky k našemu novému webu můžete psát na e-mailové adresy uvedené na našich stránkách v kontaktech. Máme zájem o uveřejnění odkazu na naše stránky na jiných stránkách, na oplátku uvedeme odkaz na stránkách našich.
Lukáš KREJČÍ, tel: 545 210 394