Jaroslav Winter "> Vyhlášena literární soutěž Internet a můj handicap - Ekolist.cz

BMI sdružení: Vyhlášena literární soutěž Internet a můj handicap

13. listopadu 2007 | BMI sdružení
Autor: Jaroslav Winter, tel: 777 807 727
Co znamená internet pro lidi se zdravotním postižením, jak ovlivňuje či může ovlivnit jejich život? Odpovědi na tyto otázky by měla přinést literární soutěž Internet a můj handicap, kterou již počtvrté vyhlásila sdružení BMI, AISO a Křižovatka.cz. Vítězům budou předány ceny na konferenci INSPO 2008 – Internet a informační systémy pro osoby se specifickými potřebami, která se uskuteční v sobotu 8. března 2008 v Kongresovém centru Praha.

Soutěžní práce může mít rozsah maximálně 600 slov. Autoři by v ní měli vyjádřit na základě vlastní zkušenosti, jak jim internet pomáhá vypořádat se se zdravotním postižením. Při hodnocení se bude přihlížet jak k literární úrovni textu, tak k obsahové zajímavosti. Do soutěže nebudou přijaty práce, které byly přihlášeny v předcházejících ročnících, jejich autoři se však mohou zúčastnit soutěže s novým příspěvkem.

Vítězové získají hodnotné ceny (mobilní telefon, elektronika, encyklopedie, filmy na DVD atd.), jejichž seznam bude uveden na stránkách www.helpnet.cz v rubrice INSPO. Zde jsou již zveřejněny všechny texty, které přišly do prvních tří ročníků literární soutěže.

Soutěžní práci opatřenou poštovní i elektronickou adresou je třeba poslat v elektronické podobě nejpozději do 10. února 2008 na adresu info@helpnet.cz. Přihlášením do soutěže vyjadřuje autor souhlas s tím, že jeho dílo může být bezplatně zveřejněno ve sborníku konference INSPO, na portálu Helpnet.cz a popřípadě v dalších médiích, kterým budou nejlepší příspěvky poskytnuty.

Kontakt: Jaroslav Winter, BMI sdružení, winter@brezen.cz, tel. 245 006 515, 777 807 727.

Jaroslav Winter, tel: 777 807 727